Az Ön cégére – Ipari megoldások

A PEPEX Hungary Kft. 2000-ben alakult magyar tulajdonú vállalkozás! Ipari beszállítóként a cégek, vállalkozások számára a mindennapi feladatok ellátásához szükséges eszközök beszerzésében nyújtunk segítséget!

A cégek, vállalkozások beszerzői, anyaggazdálkodási munkatársainak napi feladatot jelent hogy milyen forrásból szerezzék be a legegyszerűbb hétköznapi eszközök mellett a speciális kiegészítőket, alapanyagokat is!

Szükséges szinte minden témakörben legalább egy-két beszállítóval kapcsolatba lépni és ebben az esetben sem biztos, hogy az adott témakör legmegfelelőbb forrását sikerül megtalálni. Cégünk ebben próbál meg segíteni sokéves tapasztalatával, felkészült csapatával, akik napi szinten tartják a kapcsolatot és végeznek összehasonlításokat magyarországi piaci szereplők mellett külföldi beszállítókkal is. Az ipar beszállítójaként döntő részben közvetlenül az importőrtől származó professzionális felhasználásra alkalmas, minőségi kéziszerszámokat, kisgépeket, forgácsoló- és csiszolószerszámokat, munkavédelmi eszközöket takarító és tisztítógépeket szerzünk be, így mindig a legmegfelelőbb termékkínálatot tudjuk, a legversenyképesebb ár mellett, teljes szortimentben biztosítani partnereink számára.

Több mint száz beszállítóval dolgozunk, több cégnek hivatalos szakkereskedői, forgalmazói vagyunk (NILFISK, SATA, HIKOKI, UNIOR, FORMAT, TACTIX, CXS, ROCK SAFETY, COFRA, NCH) mely garancia arra hogy a kedvező árak mellett naprakész megoldásokat tudjunk biztosítani az alábbi témakörökben:
– Kéziszerszámok
– Munkavédelem
– Műhelyberendezések
– Forgácsolás
– Csiszolás
– Hegesztéstechnika
– Vegyi termékek
– Üzemi higiénia
– Pneumatikus, hidraulikus tömlők, csatlakozók
– Gépek, berendezések
– Takarítógépek
– Nagynyomású mosóberendezések
– Kenőanyagok, speciális olajok, zsírok

Csapatunk azon dolgozik hogy Önöknek személyre szabott megoldásokat tudjon kínálni, optimalizáljuk készleteiket, Széles termékkínálatunkban több mint 10 000 termék található meg. Előfordulhat hogy partnereink nem találják meg a számukra fontos egyedi vagy speciális terméket, mert lehet hogy Önnek különleges anyagból esetleg egyedi méretben van szüksége egy eszközre vagy alkatrészre, célunk hogy a partnereinknél felmerülő igényeket a lehető legszélesebb körben ki tudjuk elégíteni. Ezzel is lehetőséget biztosítva számukra, hogy időt energiát és költséget takarítsanak meg, illetve a beszállítóik számát optimalizálni tudják!

Vállaljuk cégek, vállalkozások telephelyein konszignációs raktár üzemeltetését, amivel időt, pénzt, energiát spórolhat meg. Cégünk konszignációs raktár szolgáltatása úgy nyújt megoldást a problémára,, hogy nem idéz elő pénzügyi nehézséget. A partnereink telephelyén kihelyezett konszignációs raktárban, tároló szekrényben a szerződött termékekből 1-2 havi mennyiséget helyezünk ki. Költség csak felhasználással keletkezik, a fogyás elszámolása minden hónapban az elvégzett leltár alapján történik. Ez jelentősen javíthatja a cég likviditását. A szerszámokból, munkavédelmi eszközökből minden azonnal elérhető, készleten van, nem kell várni a beszállítókra, nem kell minden rendelés után szállítási költséget fizetni. Könnyen kezelhető, nyomon követhető a fogyási mennyiség, mindig csak a felhasznált termék kerül leszámlázásra.

Átfogó szolgáltatásainkkal állunk rendelkezésére

a PEPEX® csapata